Szervezés

A Gencsy Kúria Rendezvényház a mesés esküvők otthona. Professzionális szervezőcsapatunk gondoskodik mindenről, az első tervezéstől a nagy nap lebonyolításáig. Személyre szabott csomagjaink között minden pár megtalálja a tökéletes választást, legyen szó egy intim ceremóniáról vagy egy nagyszabású ünnepségről. Odafigyelünk minden részletre, hogy Ön és szerettei gondtalanul élvezhessék az ünneplést.

Catering

A kulináris élvezetek nem maradhatnak el az Ön különleges napján. A Gencsy Kúria saját séfjei által készített, a helyi ízeket és a szezonális alapanyagokat előtérbe helyező catering szolgáltatásunkkal minden étkezés emlékezetes élmény lesz. A menüsorokat a vendégek ízléséhez és ételallergiáikhoz alakítjuk, hogy mindenki számára ízletes és élvezetes legyen az étkezés.

Szertartás

Válassza a Gencsy Kúria gyönyörű fedett pavilonját, ahová a természet békéje és a szépsége költözik be. A füves területen álló fehér oszlopos helyszínünk tökéletes választás lehet a szabad ég alatti szertartáshoz. Bárhová is képzeli el a szertartást, mi minden részletre odafigyelünk, hogy valóban Önöké legyen az a nap.

A Gencsy Kúria kényelmes szálláslehetőségekkel várja az ünneplő vendégeket. Elegáns szobáink és lakosztályaink a pihenés szigetévé varázsolják a rendezvény előtti és utáni időt. A letisztult design és a magas színvonalú szolgáltatások biztosítják.

Csapatunk nagy tapasztalattal várja Önt.
combined-shape-white-bottom-01

Írj nekünk

További kérdéseid vannak?

combined-shape-white-top-01